У Чопському прикордонному загоні підвели підсумки проходження практичної підготовки курсантами другого курсу Національної академії Держприкордонслужби України

квітня 23 / 2024

«ЦІННИЙ ДОСВІД ТА ПРАКТИЧНА ПІДГОТОВКА ДО МАЙБУТНЬОЇ СЛУЖБИ»

У Чопському прикордонному загоні підвели підсумки проходження практичної підготовки курсантами другого курсу Національної академії Держприкордонслужби України імені Богдана Хмельницького.

Впродовж місяця юнаки та дівчата несли службу у складі прикордонних нарядів у відділах прикордонної служби загону. Вони брали участь у патрулюваннях, у проведенні контрольно-перевірочних заходів, під керівництвом досвідчених інспекторів вчилися перевіряти документи. Курсантів також залучали до роботи з персоналом підрозділів та заходів національно-патріотичного виховання з учнями загальноосвітніх закладів.

💬Старший сержант Андрій Кравчук поділився враженнями від проходження стажування, яке він проходив у гірському підрозділі «Стужиця»: «На мою думку, це для усіх нас цінний досвід та практична підготовка до подальшої служби. Ми мали змогу переконатися, так би мовити, "зсередини", наскільки це нелегка і відповідальна робота – потрібно бути завжди напоготові, оперативно орієнтуватися в обстановці, швидко приймати правильні рішення. Усе це неможливо без належної практики та досвіду». До слова, Андрій Кравчук брав участь у чотирьох випадках затримання порушників законодавства з прикордонних питань. Його завзятість та сумлінність високо оцінило керівництво відділу.

В управлінні прикордонного загону відзначили курсантів академії, які найсумлінніше виконували програму практичної підготовки. Керівництво загону нагородило їх грамотами та подяками. Після цього майбутні офіцери вирушили до своєї Альма Матер, аби продовжити курс підготовки.

🤝Дякуємо за службу, хлопці та дівчата! Успіхів вам у навчанні!💙💛
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар