Вживають шкідливі речовини школярі: Співробітники ювенальної превенції Рахівського районного відділу поліції ведуть посилену роботу

квітня 08 / 2024
Співробітники ювенальної превенції Рахівського районного відділу поліції ведуть посилену роботу в напрямку пропаганди активного способу життя серед молоді, а також наголошують на уникненні шкідливих звичок, які можуть призвести до тяжких наслідків.
Поліцейські спільно з працівниками служби у справах дітей Рахівської міської ради організували виховну годину для учнів дев`ятих, десятих та одинадцятих класів Костилівського ЗЗСО.
На занятті оповідачі акцентували на актуальних темах сьогодення, що стосується здорового способу життя та фізичній активності. Також дітям було роз`яснено, що речовини, котрі містяться у алкогольній чи тютюновій продукції є шкідливими для їх організму.
Наостанок інспектори ювенальної превенції розповіли підліткам про відповідальність, що передбачена законом за взаємодію із різного виду небезпечними речовинами та наголосили, що у разі виявлення таких фактів – відповідальність не омине й батьків порушників.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар