Новини Закарпаття

Нересниця приймає до себе Центр комплексної реабілітації для осіб із інвалідністю «Милосердя» із Покровська

Заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук сьогодні відвідав Нересницю, що на Тячівщині. Тут за кошт благодійної організації Карітас Чеської республіки зводять модульне містечко для вимушено-переміщених осіб.
👌 За словами Василя Дем’янчука, наразі у вже побудованих 10 будинках тривають оздоблювальні роботи. Будівельники обіцяють, що за кілька місяців в них оселяться люди. Водночас, інша підрядна організація приступає до впорядкування території цього містечка. Кошти на благоустрій території виділені з обласного бюджету та Нересницької ОТГ, усі проектні роботи завершені, а необхідна документація підготовлена.
👉 Відвідав Василь Дем’янчук в Нересниці й реабілітаційний центр. Він розміщений на території колишньої місцевої лікарні. Сюди з Покровська (Донецька область) завтра переїжджає Центр комплексної реабілітації для осіб із інвалідністю «Милосердя» - 56 вихованців разом із батьками та співробітниками Центру.
🤝 «Для прийому гостей в реабілітаційному центрі усе готово, - заявив заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук. – Створені усі необхідні умови для роботи релокованого Центру, усе працює. Тут діти з інвалідністю почуватимуться у безпеці».
Перейти на сайт