Нересниця приймає до себе Центр комплексної реабілітації для осіб із інвалідністю «Милосердя» із Покровська

квітня 01 / 2024
Заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук сьогодні відвідав Нересницю, що на Тячівщині. Тут за кошт благодійної організації Карітас Чеської республіки зводять модульне містечко для вимушено-переміщених осіб.
👌 За словами Василя Дем’янчука, наразі у вже побудованих 10 будинках тривають оздоблювальні роботи. Будівельники обіцяють, що за кілька місяців в них оселяться люди. Водночас, інша підрядна організація приступає до впорядкування території цього містечка. Кошти на благоустрій території виділені з обласного бюджету та Нересницької ОТГ, усі проектні роботи завершені, а необхідна документація підготовлена.
👉 Відвідав Василь Дем’янчук в Нересниці й реабілітаційний центр. Він розміщений на території колишньої місцевої лікарні. Сюди з Покровська (Донецька область) завтра переїжджає Центр комплексної реабілітації для осіб із інвалідністю «Милосердя» - 56 вихованців разом із батьками та співробітниками Центру.
🤝 «Для прийому гостей в реабілітаційному центрі усе готово, - заявив заступник голови Закарпатської обласної ради Василь Дем’янчук. – Створені усі необхідні умови для роботи релокованого Центру, усе працює. Тут діти з інвалідністю почуватимуться у безпеці».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар