ЦНАП Ясінянської громади отримав нову робочу станцію для виготовлення ID-карток та закордонних паспортів

квітня 01 / 2024


Центр надання адміністративних послуг Ясінянської селищної ради отримав технічну допомогу в закупці станції з виготовлення біометричних закордонних паспортів для виїзду закордон та паспорта громадянина України у формі ID-картки, яку надано в межах проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України», що реалізується Програмою розвитку ООН в Україні, за фінансової підтримки Уряду Великої Британії наданої через Посольство Великої Британії в Україні та завдяки співпраці з Закарпатською обласною військовою адміністрацією.
Жителі громади зможуть отримати дані послуги після налагодження роботи захищеного каналу зв’язку та проходження навчання.
Про дату початку надання вищевказаних послуг буде повідомлено додатково.
«Отримання адміністративних послуг, особливо під час воєнного стану, для багатьох людей стає критичною необхідністю. Саме тому вони мають бути максимально доступними та якісними для місцевих мешканців та внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Ясінянській територіальній громаді. Послуга з виготовлення паспортів у ЦНАП стала можливою завдяки плідній співпраці Ясінянської селищної ради та ПРООН в Закарпатській області і Закарпатської обласної військової адміністрації!», - зазначив голова громади Андрій Делятинчук.
ЦНАП Ясінянської селищної ради робить все можливо для того, щоб надавати якісні адміністративні послуги якомога наближено та доступно для жителів громади та ВПО.
Ясінянська територіальна громада щиро вдячна за отримання наданої допомоги координатору ПРООН в Закарпатській області Есми Умерової та заступнику голови Закарпатської обласної військової адміністрації Олександру Пацкану!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар