В Ужгороді відбулася Всеукраїнська учнівська олімпіада з інформаційних технологій

березня 30 / 2024


В Ужгороді відбулася Всеукраїнська учнівська олімпіада з інформаційних технологій
☝️ Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай сьогодні вітав переможців та призерів ІV етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформаційних технологій. 90 найталановитіших учасників із 24 команд – з усієї України, упродовж п’ятьох днів не лише розв’язували різноманітні конкурсні завдання, але й мали можливість отримати позитивні враження від природи нашого краю.
💪 Організатори вперше обрали Закарпаття для проведення учнівської олімпіади. Адже в нашій області зусиллями обласної влади зібрано практично найкращі вітчизняні ІТ-компанії, які релокувалися сюди з усіх регіонів нашої країни.
🤝🇺🇦 «Учасники олімпіади – це майбутнє нашої держави, - відзначив голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай. - Молоді та талановиті, вони швидко орієнтуються в будь-яких процесах. Їхній інтелектуальний потенціал – це можливість для втілення змін, реалізації задумів, що працюватимуть на розвиток нашої держави».
🥇 За креативність у розв’язуванні завдань спеціальними нагородами Закарпатської обласної ради Роман Сарай нагородив Олексія Мазуріна з Авдіївки та Каріну Шулімову з Світловодська. Загалом же переможцями олімпіади у різних номінаціях стали 7 учасників, ще 14 – посіли другі місця, а 21 – треті.





Категорія : Суспільство


Залишити Коментар