У Закарпатській обласній клінічній лікарні ім. А. Новака врятували руку молодому військовослужбовцю

лютого 22 / 2024

Завдяки злагодженій роботі хірургів Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака вдалося врятувати руку 23-річному військовослужбовцю, який отримав складну травму під час виконання бойового завдання.

Пацієнт надійшов до лікарні з глибоким пораненням передпліччя з пошкодженням м'яких тканин, кісток та судин. Хірурги провели складну операцію, яка тривала 4 години. Їм вдалося врятувати руку бійця, відновити кровообіг та функції кінцівки.

«Це був дуже складний випадок, – говорить завідувач відділення мікрохірургії та реконструктивної хірургії лікарні, Андрій Погоріляк. – Травма була дуже серйозна, існувала висока ймовірність ампутації руки. Але завдяки професіоналізму та злагодженій роботі хірургів, анестезіологів та медсестер нам вдалося врятувати кінцівку бійцю».

Наразі військовослужбовець проходить курс реабілітації. Завдяки кваліфікованій допомозі медиків він зможе повернутися до повноцінного життя.

Це лише один із прикладів героїчної роботи медиків Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака, які щодня рятують життя та здоров'я людей.

Додаткова інформація:

Закарпатська обласна клінічна лікарня ім. А. Новака – це багатопрофільний медичний заклад, який надає висококваліфіковану допомогу жителям Закарпатської області та інших регіонів України.

Відділення мікрохірургії та реконструктивної хірургії лікарні оснащене сучасним обладнанням і має висококваліфікований персонал, який може виконати найскладніші операції.

Медики Закарпатської обласної клінічної лікарні ім. А. Новака щодня рятують життя та здоров'я людей.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар