Сьогодні в Ужгороді богатирською силою надзвичайники мірялися з іншими представники силових структур, піднімаючи 24-кілограмову гирю

лютого 22 / 2024

Гарна фізична підготовка для співробітника ДСНС така ж необхідна умова, як і володіння спеціальними професійними знаннями та теоретичними навичками, отож рятувальники завжди є активним учасниками спортивних змагань, які проходять під патронатом фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».
Сьогодні в Ужгороді богатирською силою надзвичайники мірялися з іншими представники силових структур, піднімаючи 24-кілограмову гирю. Уже з перших хвилин змагання, основна боротьба за перемогу точилася між рятувальниками і патрульними поліцейськими. Ці команди йшли пліч-о-пліч, але «золото» у загальному підсумку все ж дісталося правоохоронцям. А третіми стали представники Головного управління Національної поліції.
У квітні місяці кращі з фіналістів будуть представляти Закарпаття на аналогічному Всеукраїнському чемпіонаті, що проходитиме у Львові. Приємно, що до складу команди увійдуть всі наші четверо спортсменів-рятувальників: Михайло Тупиця, Микола Дерич, Сергій Яким та Анатолій Балога.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар