Для працівників ОВА та облради провели тренінг з надання першої домедичної допомоги

лютого 22 / 2024

Навчання відкрили Петро Добромільський - заступник голови Закарпатської ОДА, керівниця апарату обласної військової адміністрації Руслана Натуркач та Роман Сарай - голова Закарпатської обласної ради.
💬 «Сьогодні кожен повинен вміти правильно надавати необхідну допомогу до приїзду медиків. Не менш важливо при цьому не нашкодити постраждалому. Такі знання потрібні вдома, в побуті, на роботі чи навіть на вулиці. Часто це може врятувати чиєсь життя», – зазначив Петро Добромільський.
👨‍⚕️ Тренінг для понад 70 працівників ОВА та облради провели три сертифіковані інструктори Закарпатського обласного територіального центру екстреної медичної допомоги.
📍Учасники навчань вчилися, як діяти при удавленні та потраплянні сторонніх предметів у дихальні шляхи, зупиняти різні види кровотечі і правильно здійснювати серцево-легеневу реанімацію.
💬 «Навчально-тренувальний центр проводить такі тренінги для широкого кола людей: працівників ДСНС, медиків, сфери освіти та інших. Першу невідкладну допомогу важливо почати надавати у перші 5 хвилин після нещасного випадку. Якщо 30% людей будуть це вміти, то шанси вижити в пацієнта зростають на 70%», – наголосив керівник Закарпатського обласного територіального центру екстреної медичної допомоги Анатолій Пшеничний.
103 Закарпаття 🫶
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар