Загін швидкого реагування Закарпатської обласної організації Українського Червоного Хреста співпрацює зі службою екстреної медичної допомоги, медичними закладами та ДСНС України в Закарпатській області

лютого 17 / 2024


Співпраця волонтерів загону швидкого реагування та «швидкої» почалася в другій половині 2023 року. Волонтери на спеціально обладнаних авто перевозять пацієнтів з лікарень додому, з дому до медичного закладу чи з одної лікарні до іншої. Для цього волонтери пройшли додаткове навчання й тепер виходять на чергування. Наразі 8 волонтерів за час співпраці вже виконали десятки транспортувань. Були місяці, коли загін швидкого реагування Українського Червоного Хреста виконував близько 70 транспортувань, в тому числі й у співпраці з «швидкою».
👉🏻 Крім того, загін швидкого реагування співпрацює з Державною службою з надзвичайних ситуацій України. Волонтери долучаються до:
✔ надання допомоги під час несприятливих погодних явищ, стихійних лих, надзвичайних ситуацій, пожеж тощо;
✔ пошуку людей, які заблукали у горах;
✔ надання допомоги при евакуації населення;
✔ транспортування осіб, які постраждали у ДТП;
✔ розгортання наметового містечка для забезпечення потреб населення, яке постраждало від надзвичайної ситуації.
📌 Загін швидкого реагування Закарпатської обласної організації Українського Червоного Хреста став невід’ємною частиною рятувальних служб, які допомагають цивільному населенню області.
❤ Ми поруч!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар