Академія культури і мистецтв та Виноградівська міська рада співпрацюватимуть

лютого 08 / 2024


Академія культури і мистецтв та Виноградівська міська рада співпрацюватимуть

🤝 Договір про співпрацю підписано між Академією культури і мистецтв Закарпатської обласної ради та Виноградівською міською радою.
✅ Документ передбачає реалізацію спільних проєктів, проведення різноманітних педагогічних і виробничих практик, профорієнтаційних, виховних та культосвітніх заходів.
✅ Також на базі освітнього закладу проводитимуться курси підвищення кваліфікації працівників культури.
✅ За словами ректорки Академії культури і мистецтв, депутатки Закарпатської обласної ради Наталії Шетелі, договір значно розширює можливості навчального закладу.
👌Відтепер Академія залучатиме кращих працівників міськради до проведення лекцій, семінарів, науково-практичних конференцій, академічних занять, практикумів, тренінгів, концертів та інших мистецьких заходів і творчих проєктів.
✅ Керуюча справами Закарпатської обласної ради Мирослава Ливч запевнила, що обласна влада й наді сприятиме налагодженні співпраці між комунальними закладами та територіальними громадами. «Підписанню угоди передувала тривала та кропітка робота. Ми зробили усе можливе, щоб цей документ був корисним, змістовним і наповненим реальними заходами. Аби в майбутньому обидві сторони могли брати участь у спільних програмах ЄС🇪🇺».


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар