12 лютого на Закарпатті запрацює безоплатний Освітній канал для підготовки одинадцятикласників до НМТ

лютого 07 / 2024

🎓 12 лютого на Закарпатті запрацює безоплатний Освітній канал для підготовки одинадцятикласників до НМТ. Онлайн-заняття щотижня проводитимуть з трьох навчальних предметів – історії, математики й української мови.

Кожного понеділка, вівторка та середи з 15:30 до 16:50 школярі зможуть покращувати свої знання з дисциплін, які обов’язкові до складання. В цьому їм допомагатимуть викладачі Ужгородського національного університету, розповіла під час брифінгу директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту Закарпатської ОВА Мар’яна Марусинець.

💬 «З початком повномасштабного вторгнення з’явилися проблеми із забезпеченням безперервного освітнього процесу, що вплинуло на якість знань школярів. Головна мета роботи освітнього каналу впродовж уже трьох років полягає в тому, щоб дати можливість нашим учням заповнити вимушені прогалини в навчанні та якнайкраще підготуватися до тестування», – наголосила Мар’яна Марусинець.

✍️ За її словами, цього року в Закарпатській області національний мультипредметний тест складатимуть понад 9 700 учнів, майже 170 з них – з-поміж вимушених переселенців. Однак приєднуватися до онлайн-занять запрошують не тільки одинадцятикласників, а й учнів 10-х класів.

💬 «Досвідчені викладачі, які вже працювали з тогорічними випускниками, знають усі особливості й моменти, на які варто звертати увагу школярів у процесі підготовки. Ми сподіваємося, що наші учні покажуть гарні результати тестування, а кількість двохсотбальників зросте», – зауважила директорка департаменту освіти і науки, молоді та спорту ОВА.

Розклад, посилання та коди для приєднання до занять на Освітньому каналі (платформа ZOOM) шукайте за покликанням ➡️ https://is.gd/bRtxPa.

📍Відеозапис брифінгу: https://is.gd/9g19op.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар