Керівництво поліції Рахівщини обговорили з місцевою владою перспективи реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади»

лютого 05 / 2024

На Рахівщині керівники районного відділу поліції провели робочу нараду із головами територіальних громад. Присутні обговорювали питання щодо перспектив реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади».
Під час зустрічей заступник начальника Рахівського районного відділу поліції Роман Штець та начальник сектору превенції Микола Ямніцький разом з представниками органів місцевого самоврядування обговорили виконання сторонами пунктів раніше підписаного меморандуму про співпрацю в рамках проєкту «Поліцейський офіцер громади» .
Також на зустрічах приділили увагу питанням забезпечення публічного порядку у громадах та взаємодії правоохоронних органів з органами місцевого самоврядування.
«Саме завдяки таким зустрічам співпраця між поліцією та громадами стає тіснішою та дає позитивні результати для населення. Задля забезпечення правопорядку на території обслуговування ми збільшуємо кількість поліцейських офіцерів громади, які несуть службу на своїх територіях та дбають про безпеку їх жителів», — підсумував заступник начальника Рахівського РВП ГУНП в Закарпатській області майор поліції Роман Штець.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар