У Великобичківській селищній раді відбувся захід "Кава з головою громади"

лютого 02 / 2024
31 січня у Великобичківській селищній раді відбувся захід "Кава з головою громади" .

До неформального відкритого спілкування з головою громади Олегом Бурсою долучились: керівниця ГО «Солідарність Є» Ірина Мацепура, ініціативно-мотивована група з питань проведення аудиту безпеки, працівники апарату селищної ради та представники різних галузей.

Під час обговорення учасники приділили особливу увагу темам покращення безпеки у громаді, оцінці поточного її стану, розвитку інфраструктури та впровадженню нових програм у розвиток громади.

Також під час заходу Олег Бурса висловив слова подяки Ірині Мацепурі, за успішну реалізацію проєкту "Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни": "Даний проєкт допомагає покращити безпеку всіх мешканців, особливо безпеку жінок та дівчат у нашій громаді. Реалізація цієї ініціативи важлива для нашої громади і я дякую за всі зусилля спрямовані на створення безпечного середовища для всіх мешканців громади".

Захід став можливим завдяки підтримці Уряду Об'єднаного Королівства Великої Британії та Північної Ірландії в рамках проєкту "Жінки, мир, безпека: відповіді на виклики війни". Цей проєкт реалізується Українським Жіночим Фондом у рамках Проєкту «Великий Бичків — безпечна громада», який отримав підтримку від ГО «Солідарність Є».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар