Новини Закарпаття

Депутат Закарпатської облради нагороджений нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «За сприяння війську»



Депутат Закарпатської обласної ради Володимир Суботовський нагороджений нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «За сприяння війську»

🎖️Почесну відзнаку вручив Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай разом із головою Закарпатської обласної військової адміністрації Віктором Микитою та офіцером ССО Миколою Кобільником з позивним «Енейко», який у боях з російськими загарбниками на Луганщині зазнав поранення і втратив ногу. 🤝 Завдяки допомозі Володимира Суботовського «Енейко» отримав протез і зміг повернутися до свого військового підрозділу.
👍 «Пишаюся нашим депутатським корпусом, - зазначив Роман Сарай. - Володимир Суботовський, як і чимало інших моїх колег, докладають усіх зусиль для щоденної допомоги армії. Підтримують як фінансово, так і технікою, використовують усі наявні можливості для реабілітації військовослужбовців. Разом, спільними зусиллями, ми обов’язково здолаємо ворога!»👌🇺🇦

Перейти на сайт