Депутат Закарпатської облради нагороджений нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «За сприяння війську»

січня 31 / 2024


Депутат Закарпатської обласної ради Володимир Суботовський нагороджений нагрудним знаком Головнокомандувача Збройних сил України «За сприяння війську»

🎖️Почесну відзнаку вручив Голова Закарпатської обласної ради Роман Сарай разом із головою Закарпатської обласної військової адміністрації Віктором Микитою та офіцером ССО Миколою Кобільником з позивним «Енейко», який у боях з російськими загарбниками на Луганщині зазнав поранення і втратив ногу. 🤝 Завдяки допомозі Володимира Суботовського «Енейко» отримав протез і зміг повернутися до свого військового підрозділу.
👍 «Пишаюся нашим депутатським корпусом, - зазначив Роман Сарай. - Володимир Суботовський, як і чимало інших моїх колег, докладають усіх зусиль для щоденної допомоги армії. Підтримують як фінансово, так і технікою, використовують усі наявні можливості для реабілітації військовослужбовців. Разом, спільними зусиллями, ми обов’язково здолаємо ворога!»👌🇺🇦

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар