Продовжуємо працювати над підготовкою населення Берегівського району до національного спротиву

січня 20 / 2024
🪖 Продовжуємо працювати над підготовкою населення Берегівського району до національного спротиву 🇺🇦

Протягом двох днів спротивці готувалися до майбутніх випускних іспитів навчального курсу в Берегівському осередку Закарпатського центру підготовки населення до національного спротиву.

💪 Продемонстрували знання, набуті на попередніх заняттях з військової підготовки:
▪️ неповна розбірка та збірка стрілецької зброї АК 74;
▪️ військова топографія;
▪️ тактична підготовка, а саме переміщення малих піхотних груп.

Також, щоб бути психологічно готовими до різних ситуацій в бою та швидко долати труднощі в різноманітних стресових факторах, слухачі курсу освоїли знання з психологічної підготовки, зокрема бойовий стрес, гострі психологічні стани та надання першої психологічної допомоги при гострих стресових реакціях за протоколом ІCOVER.

Від досвідчених інструкторів Берегівського осередку Закарпатський обласний центр підготовки населення до національного спротиву та ДФ Берегівського району "Тінь" отримали поради з саморегуляції у стресових ситуаціях, щоб зберегти та зміцнити психічну стійкість.

Війна триває і саме ці знання необхідні кожному. Вони допоможуть приймати правильні рішення, зберегти життя та захистити рідну землю, свою родину і незалежність України.

📢 Нагадуємо!
✅ Розпочато набір учасників на третій навчальний курс у Закарпатському центрі підготовки населення до національного спротиву.
👉Заявки подавати можна до 18 лютого за посиланням https://dopomoga.digital-zakarpattia.com.ua/application

📞 Деталі за номером +380959130589.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар