Компанія Реноме-смарт презентувала в Ужгороді «Smart.City. Рішення для діджиталізації територіальних громад»

січня 17 / 2024


«Smart.City. Рішення для діджиталізації територіальних громад» – цифрові рішення для розвитку територіальних громад презентувала напередодні в Ужгородській міській раді компанія Реноме-смарт.

До участі в нараді долучилися міський голова Богдан Андріїв, його заступники Іван Завидняк та Михайло Маргіта, секретар міської ради Іван Чорній та представники профільних структурних підрозділів у сферах комунального господарства, землевпорядкування,адміністративної діяльності, соціальних послуг, а також представники постачальників комунальних послуг.

Міська голова підкреслив актуальність презентації – зараз важливо рухатися в ногу із сучасним світом, мати все важливе «в телефоні», не витрачати зайвий час та кошти на черги та відвідування кабінетів – просто отримувати довідки та сплачувати комунальні послуги онлайн.

Представники підприємства розповіли про успішні кейси впровадження е-квітки в громадському транспорті, мобільні додатки та чат-боти для водоканалу, муніципальний реєстр, систему управління земельними ресурсами та інші автоматизовані рішення для громади.

Розробники пропонують, зокрема:

- Комунальні рішення: автоматизація комунального підприємства для КП "Водоканал м.Ужгорода" , а саме особистий кабінет абонента на веб-сайті, мобільний за стосунок, чат-бот у Viber; єдина квiтанцiя для спрощення та унiфiкацiї комунальних платежiв для населення, що до 50% зменшує щомісячнi витрати на обслуговування квiтанцiй, з можливістю повної відмови вiд квiтанцiй протягом 2 рокiв.

- Рішення для громади: муніципальний реєстр, власна база даних мешканців громади та господарський облік, автоматизація послуг ЦНАПу, адмінсервіс ВЕТЕРАН, що автоматизує та спрощує процес надання ветеранських послуг у ЦНАПах, рішення для роботи з ВПО, Smart GIS, система управління земельними ресурсами.

- Транспортні рішення: ТМС – встановлення валідаторів, кронштейнів та комплектуючих, моніторинг, управління мережею (зокрема підтримка Call-центром), сервісне обслуговування валідаторів.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар