Створення умов для ефективного та швидкого відновлення захисників на Закарпатті – одна з головних тем зустрічі з депутатом німецького Бундестагу Маркусом Фабером

січня 09 / 2024
Створення умов для ефективного та швидкого відновлення захисників на Закарпатті – одна з головних тем зустрічі з депутатом німецького 🇩🇪 Бундестагу Маркусом Фабером.

Презентував іноземним колегам проєкт обласного реабілітаційного центру «4.5.0. Recovery center», який перебуває на завершальному етапі.

Значення та важливість цієї флагманської ініціативи виходять далеко за межі регіону. Водночас це один із головних стратегічних пріоритетів нашого краю на 2024–2025 роки.

Під час зустрічі поінформував пана Маркуса Фабера про те, що до реалізації проєкту вже долучилися такі країни 🇪🇺 ЄС, як 🇭🇺 Угорщина, 🇦🇹 Австрія, 🇨🇿 Чехія та інші. Тож користуючись можливістю, запросив Бундестаг приєднатися до втілення цієї ініціативи у зручному форматі для обох сторін.

Дякую німецьким колегам за візит. Упевнений, що платформа реабілітації 4.5.0 Recovery Center стане новою точкою співпраці регіонів Закарпаття та федеральних земель Німеччини.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар