В Ужгороді відбулась розширена підсумкова нарада КНП «Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги» ЗОР

грудня 26 / 2023


Сьогодні в Ужгороді відбулась розширена підсумкова нарада КНП «Закарпатський територіальний центр екстреної медичної допомоги» ЗОР. Директор ЗТЦЕМД Фома БІЛИНЕЦЬ привітав колег з прийдешніми святами і зазначив:
«Протягом року наша команда відповідала на тисячі викликів, надаючи кваліфіковану допомогу при найрізноманітніших ситуаціях. Наші фахівці постійно вдосконалюють свої навички та знання, щоб забезпечувати найвищий рівень медичної допомоги. Наша команда – це справжні герої, і я вдячний кожному лікарю, фельдшеру, водієві та всім нашим працівникам за безсонні ночі та самовідданість. Ви – наша сила та гордість. Разом з вами та підтримкою громади, ми готові до нових викликів у наступному році».
✅ Керівник Центру поінформував присутніх про підсумки роботи за 2023 рік, про здобутки і проблеми, з якими стикається служба «103», та ознайомив з перспективами на рік майбутній. Також на нараді виступили заступники директора Сергій БОЙКО та Степан ЧУЛАК, керівник Центральної оперативної диспетчерської Сергій БОДНАР, керівник учбово-тренувального відділу Едуард ГОРЗОВ, інспектор з кадрів Олена ШЕРШУН.
✅ Директор Фома БІЛИНЕЦЬ спільно з нашим профспілковим лідером – Наталією ВУКСТОЮ вручили Подяки колективам бригад Свалявської, Мукачівської та Іршавської станцій ЕМД, що приймали участь у наданні допомоги постраждалим внаслідок вибуху в с. Керецьки.
«Медики нашої екстренки спрацювали на відмінно» – зазначив Ф. Білинець.
✅Також було вручено ключи від 5 нових автомобілів, які в рамках формування бригад медицини катастроф поїхали до Іршави, Воловця, Берегова, Мукачева та Ужгорода.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар