В обласному центрі Закарпаття стартував «Книга-Фест-2023»

грудня 21 / 2023

Дванадцятий щорічний фестиваль проводять у галереї «Ужгород». Цього разу він працює у форматі книжкової виставки. У відкритті заходу взяв участь директор департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій Закарпатської ОВА Роман Молдавчук.
☝️Він підкреслив, що попри все видавнича галузь живе й розвивається. Це можливо саме завдяки людям, які створюють і розповсюджують друковану продукцію, які читають та бережуть українську книгу. Особлива подяка сьогодні захисникам і всім небайдужим, котрі не дають ворогу знищити нашу культуру та нашу книгу.
✔️ З вітальними словами також виступили ректорка Академії культури і мистецтв, докторка педагогічних наук Наталія Шетеля та Василь Густі, заступник голови обласної організації Національної спілки письменників України, завідувач філіалу художнього музею ім. Й. Бокшая «Народний літературний музей Закарпаття».
📍На виставці свої літературні новинки презентують місцеві автори та понад десяток видавців. Читачі можуть поспілкуватися з ними, придбати книги та отримати автографи відомих письменників: Мирослава Дочинця, Галини Малик, Тетяни Літераті, Олександра Гавроша, Сергія Федаки, Вікторії Андрусів та інших.
Захід триватиме до 17:00, тож поспішайте🤩
🤝 «Книга-Фест-2023» організував департамент стратегічних комунікацій, національностей та релігій і департамент культури ОВА за сприяння обласної ради, Ужгородської міської ради, обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Ф. Потушняка, Академії культури і мистецтв, Закарпатської обласної організації Національної спілки письменників України та інших.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар