«Безпечна громада» – проєкт задля забезпечення належних умов (відео)

грудня 07 / 2023


«Безпечна громада» – проєкт задля забезпечення належних умов для очікування громадського транспорту та покращення інфраструктури у межах населених пунктів реалізовувався впродовж 7-ми місяців на теренах Іршавської ТГ. Місцеві мешканці розповідають, що раніше стан зупинок був далеким від задовільного, а в деяких місцях їх просто не було.

Тож радіють, що громада почала розвиватися у і цьому напрямку. Ініціативу вдалося реалізувати за кошти Канадських партнерів. Загальна сума проєкту 444 тисячі гривень. Зупинки з металу виготовив місцевий підприємець.

Керівництво провело опитування серед жителів, та за його результатами визначили місця розташування нових зупинок. Таких конструкцій у громаді – 7. Найбільше село Закарпаття – Ільниця відтепер також має 2 сучасні зупинки для очікування громадського транспорту. Значна частина місцевих користується послугами місцевих перевізників.

Окрім зупинок, у рамках проєкту планують облагородити і прилеглу інфраструктуру. У Іршавській ТГ і надалі працюватимуть аби покращити життя місцевих мешканців та мати європейську громаду.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар