До кінця року Закарпатська ОВА проведе інформаційний аудит

грудня 06 / 2023

✅ До кінця року Закарпатська ОВА проведе інформаційний аудит

Працівники апарату і структурних підрозділів адміністрації пройшли підготовку до проведення оцінки стану оприлюднення та оновлення відкритих даних.

🤝 Тренінг для майже 40 державних службовців організували за підтримки проєкту міжнародної технічної допомоги TAPAS Project/Прозорість та підзвітність у держуправлінні та послугах.

Разом з експертом проєкту Денисом Губашовим учасники тренінгу розглянули етапи, основні інструменти й особливості проведення інформаційного аудиту ОВА. Завдяки цьому робота з даними та запитами на публічну інформацію надалі буде ще більш ефективною та прозорою📍

Нагадуємо, до 8 грудня включно на порталі Допомога Закарпаття тривають електронні консультації з громадськістю щодо проведення інформаційного аудиту обласної військової адміністрації у 2023 році ➡️ https://is.gd/oCjpia.

👉 Для представників органів місцевого самоврядування області безоплатний тренінг з відкритих даних від Open Data Academy відбудеться 19–20 грудня в Ужгороді. Реєстрація триває за посиланням: https://academy.data.gov.ua/.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар