Роман Сарай «Позитивний "вірус" волонтерства з перших днів війни підняв на ноги всю країну…»

грудня 05 / 2023
🇺🇦🤝🇺🇦 Роман Сарай «Позитивний "вірус" волонтерства з перших днів війни підняв на ноги всю країну…»

Про це сьогодні у ході урочистостей до Міжнародного Дня волонтера заявив голова Закарпатської обласної ради під час відзначення разом із заступником голови Закарпатської ОВА Петром Добромільським близько 100 активних закарпатців.

Відтак вітання у сесійній залі Закарпатської облради сьогодні отримали представники благодійних фондів, громадських волонтерських об’єднань, міжнародних благодійних організацій, обласної ради ветеранів та звичайні люди доброї волі.
Серед кількох десятків волонтерів голова облради відзначив і начальника управління правового забезпечення виконавчого апарату Закарпатської обласної ради Олега Сигидіна. Спікер облради також зауважив на активній участі у позаробочий час заступників голови облради Василя Дем’янчука та Андрія Шекети, які допомагають доправляти транспорт та іншу допомогу для потреб ЗСУ у прифронтові зони.
— Ви, як ніхто знаєте, що волонтерство, це не лише гроші, це і відібраний від рідних час і моральні та психологічні зусилля і недоспані ночі і десятки годин у дорозі і переживання, чи зберемо, чи встигнемо доправити, чи живі ті хлопці, яким відправляємо, чи тепло їм там, чи стала у пригоді та машина, той безпілотник, той тепловізор, на який збирали тисячу користувачів у Фейсбуці...
Ми всі бачили як позитивний "вірус" волонтерства у перші дні війни підняв на ноги всю країну і кожен із нас ніс із дому, що міг на потреби сил оборони та тисяч наших земляків, які рятувались від обстрілів... Ми не можемо точно спрогнозувати закінчення війни. Але поки в Україні тече оця кров волонтерства, жертовності і любові до своєї батьківщини, до того часу ми залишаємося нездоланними. Це важливо памятати! Дякую кожному з вас за ваш внесок у наближення перемоги!, — зауважив Роман Сарай.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар