Поліція Рахова навчає дітей, як протидіяти булінгу та насильству у сім`ї

грудня 04 / 2023


Днями поліцейський офіцер громади Великобичківської територіальної громади Рахівського районного відділу поліції спільно зі службою у справах дітей та відділом освіти Великобичківської територіальної громади завітали до місцевих закладів освіти. Метою візитів стало підвищення рівня обізнаності підростаючого покоління у проблемах булінгу та насильства у сім`ї.
Під час профілактичної роботи оповідачі розповіли про таке явище як булінг, назвали основні його види та прояви, а також пояснили до яких наслідків може привести замовчування дитиною факту вчинення відносно неї фізичного та психологічного насилля.
Іншою, не менш важливою темою обговорення стало те, як захистити себе від проявів домашнього насильства. Поліцейський наголосив, що діти за жодних обставин не повинні страждати від словесних образ та фізичних покарань.
Наостанок з хлопцями та дівчатами поговорили про те, щоб вони не соромилися і не замовчували такі інциденти та одразу ж зверталися до поліції, вчителів або інших осіб по допомогу.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар