У Великому Бичкові ВЖКП виконали низку робіт по благоустрою

листопада 21 / 2023
Великобичківське ВЖКП в мережі фейсбук на офіційній сторінці оприлюднили інформацію, щодо виконаних робіт по благоустрою територій.

«Ми знову раді поділитися з вами досягненнями та результатами нашої роботи на благо нашої громади. За минулий місяць працівники нашого комунального підприємства виконали низку важливих робіт, а саме:

✅Встановили по вул. Крушник дренажні колодязі для відведення води з дороги, за допомогою трактора JCB, який Великобичківська громада отримала завдяки співпраці Великобичківської селищної ради з проєктом USAID «ГОВЕРЛА».

✅Встановили стовпи для вуличного освітлення у с. Водиця за допомогою екскаватора CASE, який громада закупила у рамках проєкту проекту «Покращення управління ризиками стихійних лих та швидке реагування в транскордонній спільноті Румунія - Україна».

✅ Підсипали та розрівняли дороги пещано-гравійною сумішшю за допомогою використанню екскаватора CAT та екскаватора JCB у с.Луг та у селищі Великий Бичків на вулицях: О.Коперльос, Нямешаска, О. Кобилянської, Крушник.

✅У Великому Бичкові до Дня пам'яті померлих впорядкували території на кладовищах.

✅Допомогли ПрАТ «Закарпаттяобленерго» у роботі з усунення наслідків обриву високовольтного кабелю.

✅Зібрали сміття та побутові відходи з жовтих пластикових та металевих контейнерів, які призначені тільки для пластику та скла.

Крім вищезазначених завершених робіт, наші працівники також продовжують виконувати інші поточні завдання щодо благоустрою нашої громади.» - ВЖКП Великий Бичків



Категорія : Суспільство


Залишити Коментар