Сьогодні на Закарпатті проходив регіональний форум, головною темою якого стала реформа харчування в закладах освіти

листопада 15 / 2023

Цей напрямок має пріоритетне значення. Сьогодні це одне з ключових завдань голів громад, освітян і місцевої влади на всіх рівнях. Знаково, що питання перебуває під патронатом першої леді Олени Зеленської, тож маємо підтримку та додаткові можливості для оптимізації функціонування напрямку.
☝🏻Ми обговорили дорожню карту реалізації Стратегії реформування системи шкільного харчування на період 2023-2027 р., модернізацію
харчоблоків із застосуванням трьох технологічних моделей організації харчування, регіональний аспект впровадження реформи та інші ключові аспекти.
Важливим питанням є оновлення матеріально-технічної бази закладів професійної освіти, які займаються підготовкою кухарів. Ці осередки будуть готувати майбутні кадри та стануть опорними кухнями для закладів освіти в найближчих населених пунктах.
Маємо розуміння громад та освітян щодо необхідності впровадження цієї реформи й готовності активно співпрацювати. Результати відчує кожна дитина, яка навчається.
Щиро дякуємо команді Проєктного офісу реформи системи харчування в закладах освіти за практичну допомогу та фаховий супровід процесу реформування на Закарпатті.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар