В Закарпатті засуджено групу виробників контрафактного коняку але його продовжують виготовляти

листопада 14 / 2023

Ужгородський міськрайонний суд Закарпатської області «засудив» до кримінальної відповідальності та штрафів групу чоловіків,які з початку грудня 2022 року без ліцензій незаконно виготовляли та збували алкогольні напої - коньяку марок «Тиса», «Ужгород», «Карпати» та «Закарпатський».

Працівниками Територіального управління БЕБ у Закарпатській області та УСР в Закарпатській області ДСР НП України, було проведено спеціальну операцію в ході якої «виробники» продавали підробку їх підставним особам.

Обвинувачені в ході судового засідання визнали свою вину та уклали угоду з прокуратурою про визнання винуватості,та дійшли згоди щодо всіх істотних обставин даного кримінального провадження.

Відповідно суд затвердив угоду згідно якої обвинувачені отримали умовні строки кримінальної відповідальності терміном до п’яти років та штрафи.

Цікаво, що декілька днів тому детективи БЕБ провели обшуки в складських приміщеннях в одному з міст Закарпаття та вилучили понад 16 тис. пляшок лікеро-горілчаних виробів та майже 42 тис. штук марок акцизного податку з ознаками підробки.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар