Очільники області взяли участь у форумуі «Re:Open Zakarpattia 2023» ICES - The Institute for Central European Strategy

листопада 11 / 2023


Разом із командою заступників узяли участь у панельних дискусіях у межах форуму «Re:Open Zakarpattia 2023» ICES - The Institute for Central European Strategy. - про це повідомляє голова Закарпатської ОВА, Віктор Микита

Два роки повномасштабної війни змінили всю країну, змінили кожного та кожну, змінили наші пріоритети й напрямки зосередження основних зусиль.

Минулого року на цьому ж форумі ми акцентували на підтримці ВПО та їх інтеграції в життєдіяльність краю. Зараз ми говоримо про виробництво дронів, формування підрозділів захисту об’єктів енергетичної інфраструктури Закарпаття, забезпечення захисників тими видами засобів розвідки й ураження, які є в доступі цивільних структур та організацій.

☝🏻Ми працюємо над ефективною релокацією, шукаємо додаткового внутрішнього інвестора для розширення виробництва на Закарпатті, акумулюємо власні ресурси та ресурси донорів для підтримки сектору безпеки й оборони, а також створення реабілітаційних центрів, де відновлюватимуться наші захисники, формуємо сприятливий інвестиційний клімат і багато іншого.

❗️Зараз внутрішні інвестиції в наш регіон уже сягають 500 млн доларів. Це робочі місця, заробітні плати та, головне, реальні кошти на рахунках військових частин для забезпечення бойової роботи на фронті.

❗️Люди зробили висновки, підприємці довірилися нам, не поїхали з країни та почали розвивати свої підприємства на Закарпатті. Темп росту доходів суб'єктів господарювання в регіоні до відповідного періоду 2022 року становить 142,13 %.

❗️За останніми оперативними даними Міністерства економіки України, внутрішній регіональний продукт у порівнянні з минулим роком зріс на 18% і тримає позитивну динаміку зростання.

Усі ці цифри про людей та віру в перемогу. Для нас це сигнал працювати ще ефективніше, забезпечувати сприятливий економічний клімат, дати війську те, що йому потрібно, щоб перемогти ворога.



🇺🇦Разом ми – сила, разом ми переможемо!
Слава Україні!
Героям слава!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар