В храмі Української греко-католицької церкви «Успіння Пресвятої Богородиці» вшанували памʼять захисників і захисниць, які віддали своє життя за незалежність України

листопада 04 / 2023


Сьогодні в храмі Української греко-католицької церкви «Успіння Пресвятої Богородиці» в селищі Середнє разом із священнослужителями, сімʼями полеглих героїв, командуванням 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада та громадою краю вшанували памʼять захисників і захисниць, які віддали своє життя за незалежність України.

Ми помолилися за кожного та кожну, помолилися за Україну й наш народ, просили в Бога благословіння.

Сімʼям полеглих бійців вручили ордени «Хрест Героя», якими посмертно нагороджено закарпатців – воїнів, котрі загинули, виконуючи службовий обов’язок у боротьбі з окупантом.

Для мене це – велика честь і водночас найважча місія. Немає таких слів, які б могли вгамувати біль рідних. Сотні краян загинули в бою, захищаючи нашу незалежність. Ми повинні бути гідними їхньої пам’яті та героїзму.

Завдяки подвигам наших захисників Закарпаття назавжди закарбоване в історії незалежної України як край найкращих воїнів і героїв.



Вічна пам’ять полеглим бійцям.
Слава Україні!
Героям слава!
Смерть ворогам!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар