Піклуються та допомагають тим, хто потребує найбільше підтримки – це про працівників соціальної сфери

листопада 04 / 2023

🙌🏻Піклуються та допомагають тим, хто потребує найбільше підтримки – це про працівників соціальної сфери.

Завтра, 5 листопада, їхнє професійне свято. Воно належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов'язку, а й за велінням совісті та покликом душі.

Напередодні в Ужгородській міській раді ветеранів соціальної сфери, представників громадських організацій, працівників Департамент соціальної політики Ужгородської міської ради, міського терцентру та центру соціальних служб привітали міський голова Богдан Андріїв та його заступник Вадим Борець.

🗣️Богдан Андріїв відзначив, зокрема, що робота з людьми потребує багато сил, терпіння, співпереживання. Це дуже нелегка, але надзвичайно важлива праця. Подякував усім соціальним працівникам, для яких соціальний захист став справою життя, та представникам громадських організацій соціального спрямування за щоденну роботу та підтримку людей, які потребують особливої соціальної уваги, побажав здоров’я та добра, перемоги над ворогом, яка, переконаний, неодмінно буде.

Незважаючи на виклики останніх років, працівники соціальної сфери Ужгорода продовжують допомагати містянам – людям з інвалідністю, родинам у скрутних життєвих обставинах, ветеранам, рідним полеглих захисників, літнім людям, переселенцям, підтримують морально. І роблять це з великим професіоналізмом, чуйністю та милосердям, допомагають знайти опору у складний час.

Грамотами міської ради нагородили 12 колишніх працівників Ужгородської міської ради, ветеранів соціальної сфери, 8 представників громадських організацій – Благодійний фонд «Стабілізейшен Суппорт Сервісез», NGO Nehemiah Ukraine, Благодійний Фонд "Карітас Закарпаття", медико-соціального реабілітаційного центру «Дорога життя», Волонтери Закарпаття , Рух підтримки закарпатських військових-Ужгород, Ужгородської міської організації ветеранів України та Відокремленого підрозділу всеукраїнської організації інвалідів війни, збройних сил та учасників бойових дій м. Ужгорода, а також працівників департаменту соціальної політики, Ужгородський міський територіальний центр та Ужгородський міський центр соціальних служб за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту населення, самовіддану працю та високий професіоналізм.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар