Новини Закарпаття

На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація федеральної землі Тіроль Республіки Австрія Tiroler Landtag на чолі з головою Ландтагу Сонею Ледль-Россманн Sonja Ledl-Rossmann

На Закарпатті з робочим візитом перебуває делегація федеральної землі Тіроль Республіки 🇦🇹 Австрія Tiroler Landtag на чолі з головою Ландтагу Сонею Ледль-Россманн Sonja Ledl-Rossmann.

Це довгоочікувана зустріч з нашими партнерами, співпрацю з якими ми почали налагоджувати в умовах війни.

Ми вже маємо позитивний та ефективний досвід співробітництва з федеральними землями Австрії, тож приїзд делегації з Тіролю має цілком конкретні завдання, спрямовані на розвиток взаємовідносин.

❗️Серед питань візиту – співпраця в медичному, освітньому й економічному напрямках. Одна з найважливіших тем – відновлення та реабілітація наших захисників у Тіролі та сприяння в реалізації проєкту «4.5.0. Recovery centre» на території Закарпаття.

У складі делегації також присутні Почесний консул України в Тіролі Вальтер Піір, колишній президент Вищого земельного суду Клаус Шрюдер, представник Посольства Австрії в Україні Домінік Гроссальбер та інші поважні гості.

У межах робочої поїздки також запланований візит до УжНУ і ФГ «Бараново», яке займається скотарством, вівчарством, виробництвом сирів та іншої молочної продукції.

Упевнений, що ми знайдемо точки співпраці між нашими регіонами, які будуть сприяти взаємному розвитку та зближенню наших громад.
Перейти на сайт