В Ужгороді відбулася підсумкова стратегічна сесія за проектом «Create.Kraft.Travel»

жовтня 27 / 2023

Підсумкова, шоста, стратегічна сесія за проектом «Create.Kraft.Travel», спрямована на реалізацію заходів, спрямованих на покращення умов ведення бізнесу та підтримку розвитку пріоритетних напрямків, серед яких сфера туристичного бізнесу, крафтових та креативних індустрій, відбулася в Ужгороді.
Під час заходу, інформує управління економічного розвитку міста, представили, зокрема, напрацювання щодо проекту «Create.Kraft.Travel», в межах якого розроблено План дій з розвитку.підприємництва в умовах воєнного стану та у воєнний період, перелік заходів якого буде включено до Плану реалізації «Стратегії розвитку міста Ужгорода – 2030».
Заступник міського голови Іван Завідняк та регіональна координаторка програми EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП, GIZ Україна Мар'яна Віхоть виступили з вітальними словами до учасників.
Учасники відзначили проект Плану заходів зі збільшення обсягів продажів крафтової продукції в Ужгороді, до якої внесли останні правки. Крім того, обговорили поточні напрацювання із заповненням сайту туристичної дестинації visit-uzhhorod.com та врахували додаткові побажання з його оформленням.
Зараз триває підготовка з реалізації нової ініціативи під назвою «Зроблено в Ужгороді», метою якої є створення унікального бренд-дизайну, розробка нового каталогу локальних виробників Ужгорода, промоційних роликів для виробників та проведення PR-кампанії для більшої впізнаваності місцевої продукції середньої аудиторії. Результати проекту представлять на конференції наприкінці листопада.
Основна цільова група проекту – місцеві виробники крафтової продукції:
- виробники продукції, зареєстровані на території громади та їхня господарська діяльність у ній;
- локальні та національні торговельні мережі;
- дистриб'ютори та інші заклади роздрібної торгівлі, що працюють на території регіону.
Реалізація проекту відбувається за міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП» та фінансування Європейського Союзу та Уряду Німеччини за підтримки Німецької федеральної компанії Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар