Серед когорти водіїв закарпатської «екстренки» - чемпіон України

жовтня 27 / 2023


Серед когорти водіїв закарпатської «екстренки» - чемпіон України, переможець Всеукраїнських змагань бригад екстреної медичної допомоги – Аттіла ЧУХА. ☝️Найшвидший, найточніший і найвідповідальніший - таку високу оцінку отримав він від авторитетної міжнародної судійської колегії. Саме завдяки йому було закладено переможний фундамент. І як результат – 1️⃣перше місце Закарпатської екстренки на змаганнях, в яких брали участь 40 найкращих команд екстреної медичної допомоги з України та з-за кордону.

☝️‼️ І хоча минув п’ятий рік після цих подій, Аттіла ЧУХА не спочиває на лаврах переможця, не змінив місце роботи на більш спокійніше, а все так само – в команді нашого закладу разом з бригадою медиків рятує життя. Йому довіряють найскладніші маршрути і транспортування найважчих пацієнтів.

«Порядний, скромний, надійний, ініціативний, завжди можна нього покластися в будь-якій ситуації», - так характеризують Аттілу колеги.

Вся трудова діяльність – робота на «швидкій», в санавіації. З перших днів створення служби – він за кермом. Транспортував пацієнтів по всій Україні та практично по всій Європі (Італія, Чехія, Німеччина. Угорщина, Словаччина, Польща тощо).

«Аттіла завжди на зв'язку, і готовий до виїзду будь-якої доби і будь який час. Він знає, що машина – це не просто автомобіль, а життєво важливий засіб. У нього завжди в авто чистота, порядок, все до останньої кнопочки працює. І що надважливо - він досконало знає не тільки саме авто, але все обладнання яким авто укомлектоване. Завжди допоможе підключити апаратуру, замінити кисневий балон, а якщо раптом стається нештатна ситуація – завжди спокійно і професійно її вирішує», - розповідають колеги.

Сам Аттіла про свою роботу говорить коротко: 💬«Просто подобається те, що я роблю»...


Категорія : Суспільство


Залишити Коментар