Закарпатська ОВА посилює партнерство з Save the children

жовтня 18 / 2023
🤝 Закарпатська ОВА посилює партнерство з Save the children. Відтепер співпраця триватиме й у напрямку підтримки фахівців із соціальної роботи в громадах, які опікуються вразливими сім’ями та дітьми.

Про це йшлося на координаційній зустрічі в Ужгороді за участю керівництва краю, представників міжнародної організації, Обласного центру соціальних служб, Центру соціального супроводу партнерської організації «Посмішка ЮА» та інших.

Петро Добромільський - заступник голови Закарпатської ОДА подякував команді Save the children за вже надану гуманітарну допомогу для вимушених переселенців, шкіл і дитсадків у нашій області, а також привітав готовність організації розширити співпрацю.

💬 «Сьогодні маємо створити належні умови для фахівців, які працюють з дітьми і сім’ями, котрі постраждали від війни або опинилися в складних життєвих обставин. Від цього безпосередньо залежить якість та оперативність надання необхідної підтримки й послуг», – наголосив Петро Добромільський.

📍У межах зустрічі заступник голови ОВА разом із представниками міжнародної організації Save the children передали 3 ноутбуки, 14 принтерів та інше канцелярське приладдя для фахівців із соціальної роботи у 17 громадах області.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар