В Закарпатській облраді засідала «майнова» комісія - подробиці

вересня 26 / 2023


У ході засідання постійної комісії облради з питань регіонального розвитку, комунального майна та приватизації, яку провів її очільник Петро Станко, розглянуто блок майнових питань.

Детально обговоривши профільні питання, пропоновані на розгляд сесії, обласні депутати їх підтримали. Серед них - про внесення змін до рішення облради «Про затвердження переліку об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Закарпатської області, що підлягають приватизації», Про передачу ПКД по об’єкту «Реконструкція будівлі гаражу (частини гаражів, будівлі літери „Д”) за адресою м. Ужгород, вул. Собранецька, 145» на баланс ЗОКП «Міжнародний аеропорт Ужгород» тощо. Також комісія погодила на розгляд сесії передачу окремого рухомого майна у межах комунальних закладів облради, а також надала згоду на списання чи ліквідацію засобів, які давно не застосовуються та є непридатними для роботи.

Розглянувши листи, які надійшли на адресу комісії, обласні депутати рекомендували на розгляд сесії окремі питання як невідкладні. Зокрема, щодо передачі цілісного майнового комплексу Перечинської школи-інтернату у власність Перечинської міської об’єднаної територіальної громади та безоплатної передачі із спільної власності тергромад Закарпатської області у комунальну власність Виноградівської тергромади вбудованих приміщень Виноградівської районної державної насіннєвої інспекції.
З окремих питань члени комісії надали свої рекомендації та скерували на розгляд президії, засідання якої відбудеться сьогодні.

У роботі комісії узяли участь: голова Закарпатської облради Володимир Чубірко, заступник голови облради Василь Дем’янчук, керуюча справами облради, депутат облради Мирослава Ливч, обласні депутати: Віктор Русин, Йосип Борто, Ірина Мацепура, Зоя Темнохудова.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар