Закарпатські митники ввійшли в першу трійку найпрофесійніших фахівців за результатами інтерактивного конкурсу серед 24 митниць України

вересня 13 / 2023
Закарпатські митники ввійшли в першу трійку найпрофесійніших фахівців за результатами інтерактивного конкурсу серед 24 митниць України

Нещодавно в рамках відзначення Дня знань департамент спеціалізованої підготовки та кінологічного забезпечення Держмитслужби України провів інтерактив «Митниця» з метою перевірки професійних знань, підвищення командного духу та розвитку здатності до швидкого прийняття рішень у працівників митної служби.

У заході, який відбувся в режимі відеоконференцзв’язку, участь взяли 72 представники з 24 митниць України, серед яких і команда Закарпатської митниці з трьох посадових осіб. Інтерактив проходив за трьома напрямками з митної справи: митний контроль та митне оформлення; контрабанда та порушення митних правил; митно-тарифне регулювання.
Учасники мали можливість випробувати свої набуті професійні знання, виконати нелегкі завдання та швидко надати правильні відповіді.

Відтак, за результатами інтерактивну було визначено переможців та підведено підсумки. Команда Закарпатської митниці посіла у конкурсі друге місце та відзначена Грамотою Держмитслужби від в.о. Голови Сергія Звягінцева.



Принагідно вітаємо колег із достойною перемогою в інтерактивному конкурсі та професійним здобутком!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар