Хто найсильніший та найспритніший – вирішували між собою силовики Закарпаття

вересня 08 / 2023
.
В Ужгороді завершилася чергова Динаміада, що зібрала на стадіоні «Авангард» рятувальників, правоохоронців, представників СБУ, прокуратури, судової охорони, митників, прикордонників, Нацгвардії та інших структур – усього 14 команд.
Під час урочистостей присутні наголосили на тому, наскільки важливою під час війни залишається фізична підготовка людей. А декому з гостей – голові Закарпатської військової адміністрації Віктору Микиті, начальнику ГУ ДСНС України в області Роману Гудаку і директору Закарпатського НДЕКЦ МВС Олександру Мишаковському – вручили нагрудний знак «Динамо» за сприяння в розвитку Динамівського руху на території краю.
Спортсмени ж змагалися за звання найкращого в шести видах: естафеті 4х100 м, міні-футболі, волейболі, стрільбі, плаванні й перетягуванні канату. Після кількох годин запеклої боротьби місця розподілилися таким чином: третє місце за патрульними поліцейськими, друге зайняли спортсмени-поліцейські з ГУ НП в Закарпатській області, а перемогу здобули рятувальники Закарпаття.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар