Рятувальники Закарпаття інформують

вересня 07 / 2023

Підрозділами Головного управління ДСНС України у Закарпатській області впродовж чергової доби для оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 𝟱 виїздів, з яких два – хибні.
🔷Щодо обстановки з пожежами
𝟬𝟲.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟯 о 14:19 надійшло повідомлення про загорання сміття на відкритій території за адресою: м. Свялява, вул. Головна. Пожежею знищено сміття на площі 1 кв. м та пошкоджено 3 сміттєві баки. На гасіння залучались дві одиниці техніки 12-ї державної пожежно-рятувальної частини м.Свалява.
Ще упродовж зазначеного періоду на території Берегівського району зафіксовано 2 випадки загорання сухої трави, чагарників та сміття на відкритих територіях. Усього пожежами знищено 0,5 га сухої трави й чагарників.
🔶Некласифікованих надзвичайних подій не зареєстровано
🔷Надзвичайні ситуації, події та пожежі, на яких продовжувались заходи з ліквідації
𝟬𝟲.𝟬𝟵.𝟮𝟬𝟮𝟯 під час планового проведення робіт з гуманітарного розмінування місцевості в с. Лазещина Ясінянської тергромади Рахівського району, групами піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення вилучено та знищено: 14 гранат Р-14, 3 одиниці Ф-1 та 7 кугель-гранат, а також 5 підривників часів Першої світової війни.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар