Депутат обласної ради Олексій Іванчо отримав подяку і бойовий прапор від військових 128-ї бригади

серпня 29 / 2023

Голова Закарпатської обласної ради Володимир Чубірко та його заступник Василь Дем’янчук вручили відзнаку військової частини спеціального призначення А4219 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади депутату облради Олексію Іванчу. Подяку і бойовий прапор з фронту привіз Василь Дем’янчук, який волонтерить та регулярно здійснює поїздки в місця дислокації закарпатських підрозділів. На прапорі бійці залишили напис: «Олексію Іванчу з вдячністю від бійців 128 ОГШБр. Дякуємо за підтримку».
Чим саме допомагає фронтовикам депутат не розголошує. Каже, що це обов’язок кожного громадянина і про це не варто говорити. Однак у подяці командир військової частини Сергій Яблуновський зазначає, що завдяки підтримці мецената його підрозділи впевнено виконують поставлені бойові завдання та гідно дають відсіч ворогу. «Кожен день ми все ближче до перемоги та незалежності», - зазначено у тексті.
У свою чергу Володимир Чубірко подякував колезі по сесійній залі за підтримку армії. Він каже, що насправді багато депутатів обласної ради непублічно на постійній основі здійснюють підтримку наших захисників і пишається ними. Олексій Іванчо – один із таких.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар