У межах програми “Відбудова та розвиток 2023: Запрошуємо долучатися до онлайн-ярмарку вакансій

серпня 26 / 2023
У межах програми “Відбудова та розвиток 2023: Запрошуємо долучатися до онлайн-ярмарку вакансій
У межах програми “Відбудова та розвиток 2023: працевлаштування та бізнес” ГО “Маріупольська Спілка Молоді” проводить підготовку до онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”, що відбудеться 30 серпня 2023 року в форматі онлайн з 11:00 до 14:00 год.

Захід передбачає ознайомлення молоді та мешканців всієї країни з провідними українськими та міжнародними підприємствами - презентація напрямків діяльності підприємств, ознайомлення з умовами та критеріями працевлаштування, проходження співбесід з представниками HR-відділів компаній-учасників онлайн заходу “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!”.

Захід складається з двох частин:

- основний захід - презентація напрямків діяльності потенційних українських та міжнародних компаній-роботодавців для учасників, висвітлення умов працевлаштування, тощо (презентація представника компанії до 10 хвилин);

- паралельний захід - проходження співбесіди з представником HR-відділу. Попередньо реєструючись на захід, учасник або учасниця може обрати з переліку компанію, до якої бажає працевлаштуватись. ГО надасть список потенційних претендентів на проходження співбесіди HRспеціалісту компанії учасника заздалегідь, для ознайомлення з кандидатами та відбору найбільш відповідних кандидатур.

Впродовж реалізації проекту буде висвітлено новини щодо можливостей працевлаштування та розміщення актуальних відкритих вакансій компаній учасників на офіційній сторінці Маріупольської Спілки Молоді у соціальній мережі facebook.

Враховуючи вищенаведене та з метою можливостей працевлаштування молодих людей запрошуємо до заходу молодих людей, у віці 16 - 35 років, людей старшого та поважного віку. Просимо максимального розповсюдження цього лінку на реєстрацію у заході серед отримувачів послуг місцевих надавачів соціальних послуг за посиланням: https://forms.gle/fVCbba5JrYYL5V5t9

У разі виникнення питань за додатковою інформацією просимо звертатися до контактної особи – керівниці напрямку “Ярмарок Вакансій 2023: Робота Є!” Юлії Педаш (мобільний телефон: + 38 (096) 656 64 11).
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар