На Закарпаття прибули пʼять потягів, які привезли до нас 440 дітей з Дніпропетровщини, Херсонщини, Запоріжжя, Одещини, Київщини та інших регіонів країни

серпня 20 / 2023
Сьогодні на Закарпаття прибули пʼять потягів, які привезли до нас 440 дітей з Дніпропетровщини, Херсонщини, Запоріжжя, Одещини, Київщини та інших регіонів країни.

Разом із народною депутаткою Юлія Гришина зустріли їх на залізничному вокзалі Мукачева. Звідси діти одразу виїхали до 🇭🇺 Угорщини на літній відпочинок, де наші партнери вже чекають на них та підготували необхідні умови й програму перебування.

З перших днів повномасштабної війни завдяки тісним зв’язкам з нашими партнерами в країнах 🇪🇺 ЄС і підтримці першої леді Олена Зеленська ми відправляємо школярів з прифронтових регіонів за кордон на відпочинок та оздоровлення.

Щиро дякую заступнику Міністра зовнішньої економіки та закордонних справ Угорщини, Парламентському державному секретарю Левенте Модьору за підтримку в складний час.

Тисячі щасливих дитячих облич, радість, котру не приховати, незабутні емоції та приємні спогади для маленьких і юних українців з прифронтових регіонів на все життя – саме це є нашою місією, яку ми разом повсякденно реалізовуємо.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар