Продовжуємо підтримувати наших бійців, які героїчно захищають країну від окупантів у найгарячіших точках фронту - Віктор Микита

серпня 18 / 2023
Продовжуємо підтримувати наших бійців, які героїчно захищають країну від окупантів у найгарячіших точках фронту.

Сьогодні разом із друзями Yarema Foundation, Благодійний Фонд "Зупини Окупанта" та іншими партнерами, які долучилися до реалізації проєкту, передали воїнам 33-ї Закарпатської окремої механізованої бригади мобільний лазне-пральний комплекс і системи супутникового звʼязку 📡 Starlink.

Комплекс відповідає сучасним гігієнічним та санітарним нормам. Він обладнаний дизельною установкою, електричним бойлером, пральними машинами й сушкою для одягу, також є окремі душові. У технічному відсіку спецавтівки є дизель-генераторні установки автономного енергозабезпечення та спеціальне обладнання для підключення до зовнішньої мережі.

Як і попередні з інших районів краю, його розробили та створили власними силами завдяки благодійним внескам, підприємцям і громадам Ужгородщини на базі вантажівки з причепом. При цьому врахували всі побажання захисників щодо технічного рішення. Комплекс підтвердив свою ефективність в умовах бойових дій, тож ми працюємо над системним постачанням таких модулів до наших підрозділів.

Упевнений, що мобільний лазне-пральний комплекс забезпечить потреби захисників у зоні ведення бойових дій. Дякую нашим партнерам з Yarema Foundation, благодійному фонду «Зупини Окупанта», Роберт Горват та іншим хто, долучився до реалізації цього проєкту.

Молимося за наших воїнів і нашу перемогу.
Ви – наші герої!

Дякуємо за службу, побратими!
Стоїмо разом, плече до плеча!
🇺🇦 Ми переможемо, ми – на своїй землі!
Слава Україні!
Героям слава!
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар