Туристична галузь в Україні останніми роками зіштовхнулася із багатьма викликами (відео)

серпня 13 / 2023


Туристична галузь в Україні останніми роками зіштовхнулася із багатьма викликами. Ковід, а потім війна, і вже вчергове літній сезон на Закарпатті змушений виживати у сучасних реаліях.

За спостереженнями підприємців та екскурсоводів, якщо раніше приїжджали чимало туристів із – за кордону, то сьогодні більшу частину складають українці, які неабияк цікавляться історією, культурними та природніми надбаннями своєї держави. Туристична галузь в Україні останніми роками зіштовхнулася із багатьма викликами. Ковід, а потім війна, і вже вчергове літній сезон на Закарпатті змушений виживати у сучасних реаліях. За спостереженнями підприємців та екскурсоводів, якщо раніше приїжджали чимало туристів із – за кордону, то сьогодні більшу частину складають українці, які неабияк цікавляться історією, культурними та природніми надбаннями своєї держави.

Пан Олександр з дітьми приїхав з Києва. Чоловік вражений красою Закарпаття. Тому вирішив пізнати його краще. На Закарпатті є чимало місць, які вражають своєю незвичайністю та миловидністю. Українські Карпати приваблюють туристів звідусіль, піднімаючись на підйомнику на висоту 300 метрів, перед туристами відкривається неймовірний панорамний вид, від якого захоплює подих.

Пані Аліса каже, що Закарпаття вразило її своєю красою. Розповідає, що стала вимушеною туристкою, проте радіє, що змогла краще дізнатися про цей мальовничий край. Переважна більшість українців приїжджають аби відволіктися від проблем сьогодення та перезавантажитись. Адже війна залишила свій слід на кожному з нас.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар