Працівники структурних підрозділів Ясінянської селищної ради отримали планшети

серпня 09 / 2023

В рамках проєкту "Людський вимір: Ефективне управління за допомогою даних та залучення громади" Ясінянська територіальна громада отримала планшети від Міжнародної організації з міграції (МОМ), спільно з Західноукраїнським ресурсним центром, що фінансується Посольством Канади.
У рамках цього проєкту представники громади активно приймали участь у тренінгах, де вони здобували необхідні знання для збору та аналізу даних, проведення соціологічних опитувань та здобули ряд важливих навичок.
Сьогодні, голова громади вручив планшети та програмне забезпечення працівникам структурних підрозділів Ясінянської селищної ради, які будуть використовуватися учасниками тренінгів для збору і аналізу даних, необхідних для створення проєкту, а також ефективної роботи.
Ця можливість стала успішною завдяки проходженню представниками нашої громади декількох тренінгів та діалогових сесій.
Висловлюємо щиру вдячність Міжнародній організації з міграції та уряду Канади за надану допомогу, яка стане ефективним інструментом для нашої громади та допоможе працівникам активно працювати та розвиватись.
Проєкт "Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад",реалізується Представництвом Міжнародної організації з міграції (МОМ) в Україні, за підтримки Посольства Канади в Україні. Виконавчим партнером з провадження діяльності в рамках проекту у Закарпатській області є Фонд розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр».
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар