На Перечинщині намагалися вкрасти залізні поручні з мосту

липня 16 / 2023

Про намагання вчинити зумисну крадіжку важливих залізних деталей, — а саме поручнів з Маюрського мосту в одному із сіл Тур'я-Реметівської ОТГ інформують у мережі Фейсбук. В дописі йдеться, що невідомі особи заздалегідь спланували зумисний учинок, познімавши ретельно металеві конструкції з мосту та залишивши їх підготованими, щоб потім змогли їх поцупити. Як відомо, крадіжка була запланована напередодні нічної доби. Водночас завдяки небайдужим місцевим жителям, інцидент оперативно було попереджено. Було організовано нічне сторожування, — як ідеться у дописі.



У мережі Фейсбук із цього приводу розпалилась дискусія. Жителі відзначають, що невідомі особи масово вчиняють крадіжки залізних деталей з мостів, розташованих в межах населених пунктів. Більшість із них "вже розібрані повністю, голі", як вони відзначають, і що одне запобігання ймовірного злочину не так і дасть якийсь результат, що крадіжок поменшає.










Люди також виставляють світлини мостів, з яких уже встигли порозкрадати усі важливі деталі, ймовірно для подальшого продажу на металобрухт.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар