Ужгородці скаржаться на жінку, яка чіпляється та б’є людей у центрі міста (Відео)

липня 10 / 2023

В Ужгороді у центрі міста жінка-безхатько, подейкують з психічними розладами, дошкуляє перехожим, навіть до бійки дійшло. Про це інформує видання М-Студіо, яке побувало на місці та поспілкувалося з обома сторонами.

Одна з потерпілих написала заяву у поліцію. Проте очевидці кажуть, вона й далі агресивно себе поводить.

Журналісти зустрілися з нападницею. 28-річна Марія з Миколаївської області. Каже, що нападає, бо вона хворіє шизофренією.

Одна із постраждалих розповіла, що Марія підбігла до неї та вдарила її у скроню. Удар був такої сили, що було відчуття зламаного носу і крові на обличчі.

Каже, що хоч і заява до поліції написана, ніхто на момент інтерв’ю ніякі міри не прийняв. Людям радили обходити стороною.

Ті, хто зібрався на набережній розповідають, що кожні 2-3 дні нове побиття. Може вдарити “позавуха”, когось по обличчю, а комусь і ножем погрожувала.

Працівники навколишніх кав’ярень зазначили, що Марія харкається на людей, кидається рекламними, розбиває вітрини, кричить та верещить, проявляє агресію тощо.

Ужгородці стурбовані присутністю хворої людини серед інших людей на вулиці, від дій якої можуть постраждати і діти, і дорослі.

Представник Ужгородської міської ради повідомив журналістам, що було подано вимогу до Ужгородського райвідділу поліції взяти на контроль цю ситуацію. Наразі відомо, що за фактом побиттям внесено відомості в ЄРДР. Слідчі звернулися з клопотанням до суду, в якому вони просять застосувати міри примусового лікування.

Є інформація, що жінка раніше перебувала на психіатричному обліку, адже мала психічні розлади.

Якщо суд постановить — жінку відправлять на лікування примусово.

Більше у сюжеті М-Студіо.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар