Офіцера військкомату, який побив жінку на Закарпатті, звільнили з лав ЗСУ

липня 05 / 2023

Працівника Закарпатського обласного територіального центру комплектування (ТЦК), який в стані алкогольного сп’яніння побив журналістку Тетяну Новак, звільнили з лав ЗСУ.

Про це повідомив перший заступник міністра оборони України Олександр Павлюк.

За його словами, таке рішення ухвалили на підставі інформації, яку отримали від місця служби офіцера, та з урахуванням слідчих дій й відкритої справи.

«Надалі оцінку цьому конкретному випадку та офіцеру, який зганьбив своє високе звання, дадуть правоохоронні органи та суд. Зі сторони Закарпатського ОТЦК та СП буде забезпечене максимальне сприяння проведенню слідчих дій та з’ясуванню всіх обставин інциденту», — додав Павлюк.

25 червня в Ужгороді п’яний працівник ТЦК кілька разів вдарив жінку кулаком в голову. За словами Новак, ідеться про старшого офіцера Закарпатського ОВК майора Костянтина Варі.

Розповідаючи про обставини інциденту, вона заявила, що разом зі своїм чоловіком, офіцером ЗСУ, вони зайшли в магазин, де на касі до них пристав п’яний чоловік у цивільному одязі. У чоловіка журналістки він почав у грубій агресивній формі питати, чи той воював.

Коли вони вийшли на вулицю, щоб викликати поліцію, працівник ТЦК, за її словами, вийшов і спочатку кинувся на чоловіка Новак, але потім різко підбіг до неї й вдарив у щелепу.

Після розголосу про ситуацію в ЗМІ у Міноборони заявили, що відомство готове реагувати на кожен інцидент за участю працівників ТЦК. Офіцеру оголосили підозру.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар