У Великоолександрівській громаді Херсонщини тривають відновлювальні роботи

липня 01 / 2023
У Великоолександрівській громаді Херсонщини тривають відновлювальні роботи.

⚠️ Її територія майже повністю забруднена вибухонебезпечними предметами, що значно ускладнює інженерні роботи. Соціальна й освітня інфраструктури знищені окупантами.

Разом із заступниками, головою ТГ Наталією Корнієнко та будівельниками оглянули пошкодження в громаді.

✔️Фахівці Закарпатської ОВА завершили обстеження житлових секторів і комунальної інфраструктури, за результатами яких встановлено, що відновлення потребують 505 обʼєктів. Водночас 15 із них повністю зруйновані, тут необхідне нове будівництво.

✔️Для виконання першочергових робіт у Великоолександрівську громаду відправили будівельників та інженерну техніку, котра зараз працює на обʼєктах. Також з обласного бюджету Закарпаття виділили 6 млн грн для відновлення знищеної окупантами інфраструктури зазначених населених пунктів.

✔️Також домовилися підтримувати громаду в гуманітарних, освітніх, соціальних та інших напрямках. Важливо розуміти: відновлення – це не тільки про інфраструктуру, а передусім про людей. Приємно відзначити, що майже 8 тисяч жителів Великоолександрівської громади повернулися після деокупації, щоб відновити свою життєдіяльність. Зараз вони разом із нашими будівельниками працюють над відбудовою пошкоджених обʼєктів.

Ми продовжуємо роботу на Херсонщині, яка спрямована на підтримку наших людей і деокупованих територій.

Дякую громаді за довіру та конструктивну взаємодію.
Категорія : Суспільство


Залишити Коментар