В Ужгороді стартував Молодіжний форум Закарпаття

червня 15 / 2023

Ця знакова подія сигналізує нашій молоді та міжнародним партнерам про те, що попри війну в регіоні тривають процеси децентралізації й забезпечуються основні принципи демократії, в центрі яких – людина.

Форум організували в межах співпраці команди Проєкту USAID «ГОВЕРЛА», Закарпатської ОВА, благодійного фонду «Центр громадських ініціатив» і Молодіжної ради при ОВА за підтримки Палати регіонів Конгресу.
 
Загалом захід зібрав близько 80 людей: керівників і представників USAID, Міністерства молоді та спорту, представників молодіжних рад, організацій, просторів з усієї області, працівників органів місцевого самоврядування.

Приємно було побачити представників молодіжних спільнот різних громад краю, які прибули на форум для навчання, обміну досвідом, комунікації та отримання інформації щодо кращих практик, перспектив регіону в напрямку розвитку молодіжної політики тощо.

Наше завдання – перехід до реальної реформи у громадах, результатом якої стане участь молоді в суспільно-політичному житті останніх, до впливу на прийняття рішень та створення майданчика для їх подальшого розвитку.

Щиро дякую нашим друзям – керівнику програм з розвитку місцевого самоврядування і децентралізації влади Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) Марату Кюрчевському та керівнику Проєкту USAID «ГОВЕРЛА» Габріелю Абрагаму – за підтримку й увагу до Закарпаття.

Продовжуємо нашу спільну роботу з розвитку молодіжної політики в регіоні.

Категорія : Суспільство


Залишити Коментар